You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Evolucionant...

Cuadrapi

Política de privacitat


 • Denominació Social: ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA
 • Domicili Social: Gran via de les Corts Catalanes, 622, pral - 08007 Barcelona
 • NIF: G-65385262
 • Correu electrònic: info@api.cat
 • Nom de domini: evolution2021.com

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) la normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , ASSOCIACIÓ d'AGENTS IMMOBILIARIS dE CATALUNYA en compliment del que disposa l'art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporades en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els usuaris, accepten expressament i de forma lliure e inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part de ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA per a realitzar les següents finalitats:

 • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts per, ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA, així com per part dels col·laboradors o partners amb els que aquest hagués arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part de ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA i seran de productes i serveis relacionats amb el sector de ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA.
 • Realitzar estudis estadístics.
 • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l'usuari a ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA.

ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que fos a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés, informat, e inequívoc per part dels titulars.

Mitjançant la cumplimentació i enviament dels corresponents formularis d'aquest web, l'Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA. En cas que vostè. Inclogui en els formularis d'aquesta web, dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li dels extrems continguts en els paràgrafs anteriors. Així mateix, en el supòsit que es produeixi una transferència internacional de dades, l'usuari a l'acceptar la present política de privacitat dóna el seu consentiment perquè la mateixa es pugui realitzar.

Totes les dades sol·licitades a través de ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA garanteix en tot cas a l'usuari l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes disposats en la legislación vigent. Per això, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:

 • Correu electrònic: info@tecnoapi.net
 • Correu postal: Gran via de les Corts Catalanes, 622, pral - 08007 Barcelona
 • De la mateixa manera, l'usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats enviant un correu electrònic a: info@tecnoapi.net

De la mateixa manera, ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

ASSOCIACIÓ D'AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l'usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

Evolution

La Llotja, Carrer de la Ciutat de Balaguer, 17, 08022 Barcelona

Xarxes socials

Podeu consultar més informació a les nostres Xarxes socials